CE I SE PREGATESTE ROMANIEI? Dupa ce a distrus Georgia, marioneta MIHAIL SAAKASHVILI e numit Guvernator al regiunii ucrainiene ODESA. Daca ne uitam pe harta unde-i regiunea asta, ne ia cu fiori. CE ROL NEFAST VA AVEA ACOLO?
Fostul presedinte georgian pro-occidental Mihail Saakashvili a fost numit, sambata, guvernator al regiunii strategice ucrainene Odesa, situata la Marea Neagra, a anuntat presedintele ucrainean Petro Poroshenko, potrivit AFP.
Poroshenko l-a prezentat la Odesa pe noul guvernator, „un mare prieten al Ucrainei”, potrivit imaginilor difuzate in direct de televiziuni. El a precizat ca a semnat in urma cu o zi un decret prin care ii acorda lui Saakashvili cetatenie ucraineana.
Guvernul de la Kiev i-a solicitat sefului statului ucrainean, Petro Poroshenko, sa-l numeasca pe fostul presedinte al Georgiei, Mihail Saakashvili, in postul de guvernator al regiunii Odesa, in sud-vestul Ucrainei. Seful Administratiei Prezidentiale a Ucrainei, Valerii Cealii, a confirmat anterior pentru postul de televiziune Inter ca presedintele Petro Poroshenko a primit o solicitare in acest sens, relateaza BBC News, citat de Mediafax.
La 15 februarie, Mihail Saakashvili a fost numit la conducerea Consiliului consultativ international pentru reforme, organism insarcinat cu elaborarea de propuneri pentru implementarea de reforme in Ucraina.
Petro Porosenko a numit deja straini in posturi de conducere in Ucraina.
Americanca Natalie Jaresko, cofondatoare si directoarea fondului de investitii Horizon Capital, si lituanianul Aivaras Abromavicius, directorul fondului de investitii suedez East Capital, au fost numiti, in decembrie 2014, in functiile strategice de ministru al Finantelor si, respectiv, al Economiei dupa ce au fost naturalizati printr-un decret special semnat de Petro Porosenko.
Presedintele Ucrainei poate sa numeasca in functia de guvernator doar cetateni ucraineni care vorbesc limba tarii. Ucraina nu permite dubla cetatenie.
Mihail Saakashvili, un avocat care a studiat in Statele Unite, a fost presedinte al Georgiei in perioada 2004-2013.
El a venit la putere in Gerogia in urma „revolutiei trandafirilor”, o mobilizare populara care a dus la indepartarea de la putere a fostului presedinte si ministru sovietic de Externe Eduard Sevarnadze si a conferit acestei tari din Caucaz o perspectiva prooccidentala, europeana si atlantica, dar popularitatea sa s-a erodat in timp, din cauza unor acuzatii de abatere de la normele democratice, dificultatilor economice si razboiului cu Rusia din 2008.
In prezent, el este inculpat in Georgia pentru abuz de putere.
Adica taman acolo unde e vestita Transnistria dar si teritoriul romanesc de la sud de Republica Moldova ce se afla cu totul ilegal ocupat de micului imperiu artificial Ucraina.
Iar Mihail Saakashvili asta este un dezastru. Pentru cei ce au uitat, sa facem o scurta incursiune in istoria recenta a Georgiei.
Acolo e Osetia de Sud, ce s-a autoproclamat „republică sovietică” la sfârşitul anului 1990. În 1992, în urma unui referendum, populaţia s-a pronunţat pentru independenţă şi pentru unirea cu Osetia de Nord, care face parte din Rusia. Regiunea are o suprafaţă de 3.900 km pătraţi şi o populaţie de 70.000 de oameni, majoritatea ruşi.
După recunoaşterea Kosovo de către Occident, cele două republici autoproclamate au cerut Rusiei să le recunoască oficial. Răspunsul Kremlinului a fost, însă, suplimentarea trupelor de menţinere a păcii în cele două regiuni.
Apoi presedintele Mihail Saakashvili, ordona armatei georgiene o ofensivă de amploare împotriva forţelor separatiste din Osetia de Sud si uite asa a inceput Războiul dintre Rusia și Georgia din august 2008. Razboi scurt, deoarece Rusia a trimis forțe în sprijinul osetilor. În urma acestui război Osetia de Sud a fost recunoscută ca entitate statală de Federația Rusă, Georgia la rîndul ei pierzînd de facto controlul asupra acestei regiuni.
Anii au trecut, Mihail Saakashvili fuge din Georgia si traieste in SUA. De remarcat si ca detine un doctorat onorific laUniversity of Haifa din Israel.
La conducerea Georgiei a ajuns prin revolutia trandafirilor al carui motor a fost evreul George Soros, adica acelasi papusar al revolutiilor portocalii dar care a lucrat recent din nou si in Ucraina:
Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA
Iata si cum a ajuns presedinte, conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C8%9Bia_Trandafirilor
La 2 noiembrie 2003, au avut loc noile alegeri legislative. Conform Comisiei Electorale Georgiene, scrutinul ar fi fost câștigat de o coaliție susținătoare a președintelui în funcție, numită „Pentru o Nouă Georgie”, cu 21,3%. Mișcarea Națională Unită, formațiunea liderului opoziției Miheil Saakașvili, s-ar fi clasat de abia pe a treia poziție, cu 18,1% din preferințele electoratului.
Scrutinul a fost însă descris de către cei peste 450 de observatori din 43 de țări din partea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) ca nereușind să îndeplinească standardele democratice internaționale, fiind în esență, lipsit de credibilitate[1]. Saakașvili a proclamat victoria formațiunii sale, pretențiile sale fiind susținute de exit-poll-urile companiei americane Global Strategy. Printre neregulile semnalate, a fost aceea că numele lui Miheil Saakașvili nici nu s-a regăsit pe listele de votanți.
Mișcarea Națională Unită, alături de Partidul „Drepturi Noi” și alți membri ai Opoziției au îndemnat populația să protesteze pașnic împotriva guvernului fidel lui Șevardnadze și să practice nesupunerea civică, fără acte de violență. Scopul urmărit era demisia președintelui, în paralel cu organizarea de noi alegeri. La jumătatea lunii noiembrie 2003, au început să aibă loc demonstrații anti-guvernamentale masive pe străzile din Tbilisi, manifestările răspândindu-se rapid în aproape toate orașele importante ale Georgiei. Liderii din stradă ai revoluției au fost organizația de tineret „Kmara” (Destul!) și câteva organizații neguvernamentale, printre care Liberty Institute.
Revolta a atins apogeul la 22 noiembrie, când președintele în funcție a intenționat să deschidă noua sesiune a parlamentului. Lideri ai partidelor de opoziție, printre care și Saakașvili, au întrerupt discursul lui Șevardnadze, făcându-și apariția cu trandafiri în mâini, de unde și denumirea de „Revoluție a Trandafirilor”. Acesta s-a retras, flancat de garda sa de corp, ulterior declarândstare de urgență și intenționând să mobilizeze gărzi militare în jurul reședinței sale. Armata a refuzat să susțină noul guvern. Lipsit de alternative, la 23 noiembrie 2003, Șevardnadze s-a întâlnit cu liderii opoziției, la sfârșitul discuțiilor el anunțându-și demisia. Anunțul a creat o stare de euforie în Tbilisi, peste 10.000 de oameni ieșind pe străzi pentru a sărbători.
La scurt timp, Curtea Supremă a Georgiei a invalidat rezultatele scrutinului din 2 noiembrie. La 4 ianuarie 2004 au fost organizate alegeri prezidențiale, câștigate cu peste 96% din voturi de Miheil Saakașvili, care la învestirea sa în funcție, la 25 ianuarie, avea să devină cel mai tânăr șef de stat din Europa. La 28 martie 2004, alegerile parlamentare au fost câștigate, cu o largă majoritate, de partidele susținătoare ale noului președinte.
Comentariu saccsiv:
Ati recunoscut desigur schema repetata mereu si mereu cu acelasi succes de catre aceiasi papusari oriunde in lume. Noroadele insa nu-si dau seama deoarece pe de o parte nu sunt informate dar pe de alta parte nici nu se prea straduie sa se informeze …
Zona Georgiei are o importanta energetica deosebita inca din secolul 19. In 1879 The Rothschild Banking Family of France construieste Transcaucasian Railroad pentru transportul petrolului.
La peste o suta de ani distanta, se construieste Baku-Tbilisi-Ceyhan pipeline, ce porneste de la Marea Caspica, trece prin Georgia, Turcia si ajunge la Marea Mediterana. Problemele de constructie ii revin megacompanieiBechtel, iar operatorii principali sunt BP si Chevron (succesoare ale Standard Oil Rockefeller). Paralel cu ea mai exista si South Caucasus Pipeline, al carei operator principal este tot BP.
Mikhail Saakashvili declara in 2003 ca toate contractele legate de conductele din zona Caspica sunt o chestiune de supravietuire pentru statul georgian.
Zbigniew Brzezinski a fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea construirii acestei Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline. Referitor la situatia din Georgia din timpul acelui minirazboi cu Rusia, acesta declara:
„O data si o data Rusia tot va pierde estul sau„
In concluzie, Mikhail Saakashvili a fost o marioneta folosita atunci in Georgia iar acum se doreste a fi folosita in Ucraina. La ce? Ce ni se pregateste?
Dupa cum am spus, nu-mi place o asemenea distructiva marioneta la granita Romaniei si ca guvernator peste romanii din Ucraina. Poate gresesc si nu se va intampla nimic, poate papusarii i-au dat doar ceva neimportant de facut, ca sa nu stea degeaba, dar nici sa dormim pe noi si sa nu emitem ipoteze nu-i bine.
sursa: saccsiv
... [Trackback] [...] Find More to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Info to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Information to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Find More Info here to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Find More to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Read More here on that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Read More here to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Find More on to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Read More on on that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Read More Information here to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Info to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
... [Trackback] [...] Information to that Topic: meritocratia.ro/2015/06/08/ce-se-pregateste-romaniei/ [...]
Toti oamenii(ma intreb daca-i pot numi oameni)de fapt inconpetentii sunt in tandem cu schizofrenicii de papusari.Nu trebuie sa-i lasam sa-si faca jocul mizerabil impotriva noastra.